Tokyo polisinden anti-dron timi. Bakın havada nasıl diğer dronu yakalayıp indiriyor. VİDEO
Gün geçmiyor ki havaalanları yakınlarında uçakları tehdit eden, ya da güvenlikli bölgelerde güvenliği ihlal eden dronlarla ilgili yeni bir haber çıkmasın. Dünya’nın çeşitli yerlerinde bu meseleyle ilgili elektronik çözüm geliştirmeye çalışan bilim adamları bunun üzerinde çalışadursunlar, Tokyo polisi biraz daha babadan kalma bir yöntem geliştirmiş.
Tokyo polisinin ağ taşıyan avcı dronu diğer dronları havada yakalayıp gözaltına alıyor. Bir deniz anasının zerafeti ile ağını attıktan sonra mümkün olabilecek en az zararı vererek yabancı dronu güvenli bir yere indiriyor. Kullanışlı bir yöntem midir, havadaki dronu tespit ettikten sonra ne süratte müdahale edebilecek bunları zaman gösterecek. Ancak gerçek olan şu ki Dünya’da bu konuyla ilgili acil bir çözüme ihtiyaç var.
Videoyu seyredin:
Yorumlar
İlgili
Related Posts
-
SEYRET: Evinizde yapabileceğiniz güneş enerjisi ile çalışan bu fırın deniz suyunu tatlı suya çeviriyor, kendi kendine hem de.
-
Bisiklet tekerinde ışıklı şekil gösterme sistemi
-
IBM firmasının ürettiği güneş toplayıcısı güneş enerjisini 2000 kat yükseltiyor.
-
Bugatti’nin yeni modeli bir oyunda çıkacak. Karşınızda Bugatti Vision Gran Turismo modeli! Video
-
Google’ın senin hakkında bildiği şeyleri gösteren 7 sayfa